Hvordan Dekorere Huset Ditt Som En Proff

Hvis du elsker ideen om å ta på deg et interiørdesignprosjekt, men føler deg litt mindre enn inspirert, har du kommet til rett sted. Du kan få noen gode ideer om interiørdesign her! Ta denne informasjonen til hjertet og ha det gøy på ditt neste prosjekt!

Velg dine farger nøye når du ser på males et rom. Du ønsker å velge farger som går godt sammen og kompliment hverandre. Du ønsker ikke farger som sammenstøt og kjempe for oppmerksomhet. Du vil at fargene skal gli sammen og føle seg naturlig. Ikke gå med for mange lyse farger, eller du risikerer overveldende sansene.

Ikke overse kjelleren når du planlegger et interiør-design prosjekt. Hvis du har en kjeller som er enda bare semi-ferdig, kan det bli forvandlet til en stor plass å underholde, spille eller slappe av. Hvis du er klar til å begynne å designe ditt hjem og har en kjeller bør du tenke på hva du kan gjøre for å gjøre det et sted som du kan nyte.

Prøv å utvikle et tema på hver eneste etasje i huset. Når du har utviklet dette temaet, kan du prøve å matche fargene og møblene til den typen tema du velger. For eksempel kan det være lurt å innpode et tropisk tema i første etasje i hjemmet ditt for å øke den pulserende.

Hvis du har en åpen planløsning, kan du prøve å velge et tema som flyter over hele hjemmet ditt. Ikke alt i hjemmet ditt trenger å matche, men det bør være noe som binder hvert rom sammen. Sammenstøt eller kontrasterende design vil gjøre hjemmet ditt ser rotete ut og vil forringe skjønnheten i hvert enkelt rom.

Prøv å unngå opprørende vegg farger og tapet som kan være til skade når du selger ditt hjem. Ikke sett i noen eksentriske permanente funksjoner du ikke kan endre hvis du ikke er sikker på om dem lenger, eller du ønsker å selge i fremtiden. Wild og sprø dekor valg kunne avlede potensielle kjøpere hvis du bestemmer deg for å sette ditt hjem for salg. Sørg for at du enkelt kan endre noen sprø designelementer du har inkludert.

Et viktig aspekt til alle rom er belysning. Det bestemmer stemningen. Bright er best for kjøkken og bad, hvor en positiv Aura er viktigst. På samme tid er disse lysene ikke alltid egnet for områder der en dempet atmosfære er mer hensiktsmessig, for eksempel en studie eller hjemmekontor. Hvis du går for en mer behagelig utseende i et rom, for eksempel stue eller soverom prøve mykere lys.

Blomster og planter gjør et kjøkken ser levende og innbydende. Legg til litt friske grøntvekster eller friske snittblomster til bordet ditt for et rent utseende som bringer utendørs i. Bare sørg for å holde planter og blomster i god stand eller rommet vil se dato og pjuskete.

Når foretaket en interiørdesign prosjekt, er det klokere å velge brikker som er tidløse i stedet for trendy. Ting av de nyeste kjepphest vil være foreldet i løpet av få år, slik at du er bedre å dekorere rommet ditt med elementer som vil stå testen av tid. På denne måten vil du ikke å hele tiden holde oppdatere rommet ditt.

Med kunnskapen du har fått, føler du deg trygg på dine interiørdesignevner. Dette er bra, med tanke på at din nye funnet tillit til interiørdesign vil være nødvendig før du gjør noe. Gå derfor inn i ditt hjemmerenoveringsprosjekt med stor tillit på grunn av alle rådene som finnes ovenfor. Hvis du gjør det, vil du sannsynligvis oppleve suksess.