Råd Om Hvordan Du Skal Gå Om Fixing Ditt Hjem Interiør

Vil du at huset ditt skal være et lykkeligere og hyggeligere sted å bo? Er du redd for å starte et interiørdesignprosjekt? Det er ingen grunn til å føle frykt. Å designe et interiør vil være enkelt!

Prøv å legge til planter på rommet ditt. Du vil bli overrasket over hvor mye mer livlig, men beroligende; et rom kan bli bare ved å legge til en enkel plante til rommet. En enkelt plante, riktig plassert, kan virkelig sette stemningen og bringe et rom sammen. Bare ikke glem å vanne det!

Kontroller at du har all lagringsplass du trenger. Du vil aldri få et rom som ser ut som den kom ut av et magasin hvis det er rot overalt. Se etter attraktive beholdere dekket i et stoff som passer til resten av rommet. Når du gjør lagring en del av design, er det lett å lage et rom ser fabelaktig.

Når du tenker på hvilken farge du skal male soverommet ditt, husk at soverommet er et sted for avslapning og ro. Lyse farger, som rosa og lilla, gir ikke en følelse av avslapning. I stedet bør du prøve å holde deg til mer nøytrale farger, som beiges, hvite, grå og lysebrune.

Et flott tips for å dekorere små boliger er å gjøre liberal bruk av speil. Speil gjøre rommene vises større enn de egentlig er, noe som forbedrer deres utseende. Gjør det perfekte speilet til en del av stua.

Hvis du har et favorittmaleri, kan det være lurt å bruke det som fokuspunkt på rommet ditt. På denne måten vil det trekke mest oppmerksomhet. Velg fargeskjemaet for rommene slik at det samsvarer med maleriet, slik at det fremheves av hele rommet. Dette er en fin måte å få det maleriet til å skille seg ut!

Bruk vinyl lim klistremerker for å dekorere et barns rom. Fordi du kanskje ikke vil gjøre om barnets rom hver gang de går gjennom en fase (tog? dinosaurer? superhelter?), vinyl klistremerker er en flott løsning. Tilgjengelig i praktisk talt alle design fra ord til tall til idrettsutøvere og mer, lar de deg holde dem semi-permanent til hvilken som helst vegg, men enkelt fjerne dem når barnet ditt finner en ny lidenskap.

Prøv å bruke 2012 fargen på året i rommene. I år er den valgte fargen, «Tangerine tango.» Denne varme oransje har mye dybde til det og det ser sofistikert. Den kombinerer rød makt med gul vennlighet. Du kan enkelt innlemme det i kunst, vegger, teppe, møbler og mer.

Prøv noe helt nytt. Du tror kanskje du ikke liker lyse farger, for eksempel. Du kan misliker fløyel, men prøv det likevel! Hva du tror du kanskje ikke liker kan faktisk være akkurat det du trenger i hjemmet ditt for å skape et nytt og annerledes utseende. Du kan begynne i det små, men å prøve nye ting hjelper deg å revurdere hva du liker og kan leve uten.

Alle som har vært opptatt av å se på interiørdesign, må føle seg bedre, etter å ha lest artikkelen. Når du vet det grunnleggende om hvordan interiørdesign fungerer, er det da enkelt å starte det. Bare bruk disse tipsene til å designe et fantastisk hus.